Jump to content

Povrat imovine nakon iseljenja


rot10corpse

Preporučene objave

Nejasno mi je malo, pitam po policiji vec peti dan i nitko ne daje neki suvisao odgovor vec sve u sferi "ja mislim" i "valjda".

Trebah se zenit i dodjoh na zarucnicino, u njen stan gdje je ona vlasnik etaze. Prepisano je prebivaliste koje mi je sad u osobnoj i ona je potpisala sustanarstvo, tj broj osoba na taj stan 1+1 (vlasnica i ja). Iz ovog razvidno je da nisam podstanar vec korisnik stana. Sve sam stvari prenio i par dana prije svadbe razvojem okolnosti odgadja se i ja bijesan odlazim privremeno,ali sve stvari ostaju. Sad mi prijeti da ce mi otkazat prebivaliste i ne da mi sve(!) moje stvari. Moze li me ona odjavit tek tako samoinicijativno i moze li mi zabranit ulazak u taj stan da pokupim moje stvari? Ako moze, sto ja mogu uciniti da do njih dodjem? Ako udjem dok nije tu a jos mi je tu prebivaliste prijavljeno, moze li me tuzit za ista? Jer ja nekako moram do stvari doci. Kad sam vec namagarcen emotivno,ne treba mi jos i financijski kaos. Pomagajte,ne znam sto cu, zapeo sam ni na nebu ni na zemlji,svi dokumenti cekaju da se vrate u prethodno stanje prije ove sarade,a ne znam smijem li mijenjat opet prebivaliste ne bih li tako trajno izgubio pravo na povrat imovine.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija