Jump to content

Invalidske dionice


anonimno

Preporučene objave

Negdje oko 9-10 mjeseci , za 30% dobiješ negdje oko 24000 kn .To dobiješ po njihovom izračunu odnosno (dionice ti vrijede stvarno onoliko koliko ti vrijede na tržištu).prije su ti oni davali npr.dionice u vrijednosti 10000 kn ali na tržištu su ti one vrijedile 1000 kn.Ali mislim da ti se to poravilo moj prijatelj je dobio prije nekoliko mjeseci i nominalna vrijednost tih dionica je iznosila koliko je dobio čak im je i narasla vrijednost sve u svemu ovisi od koje firme dobiješ dionice.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nema pravila koliko se čeka, ovisno kako fond raspolaže sa dionicama, odnosno koliko ih država da, a cijena ovisi čije vas dionice dopadnu. zamolbu šaljete na Hrvatski fond za privatizaciju, Ive Lučića 6 10 0000 Zagreb. uz zamolbu šaljete ovjetenu presliku drugostupanjskog rješenja o statusu HRVI, neka vam ovjere u uredu branitelja da ne plaćate javnog bilježnika, te kopiju osobne i nekog dokumenta sa matičnim brojem. nije potrebno imati trajni status. može i privremeni, a ako kasnije ostvarite veći postotak tražite razliku. i možete ih odmah prodati ako vas je volja. pitajte u odjelu gdje ste i dobili rješenje o statusu HRVI ako nešto nije jasno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Ovako, kaj se tiće dionica zadnje informacije govore o tome da će za zahtjeve zaprimljene kroz ovu godinu negdje u siječnju 2007 biti podijela. Podjela se vrši prema nekom njihovom izračunu. Ako ste podnijeli zahtjev za dodijelu dionica (radi se o onim dionicama koje dobivaju RVI i to nakon drugostupanjskog rješenja) možete očekivati tijkeom siječnja 2007 neke informacije o dionicama koje ste dobili. Same dionice najviše ovise o trenutnom stanju i kretanju na tržiištu a dodijeljuju se one kojih trenutno ima na raspolaganju i sad ovisi kakve si sreće, ako imaš sreće uleti ti Podravka ili neka druga jača firma a ako nemaš onda dobiješ npr luka Rijeka ili valjaonica peradi xyz, ja čekam 2007 da vidim koliko sam i čega dobio a zahtjev mi stoji od 04 mjeseca ove godine.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija