Jump to content

Rijesenje o obustavi ovrhe


ing1111

Preporučene objave

Poštovani, uplatila sam kompletni iznos ovrhe ovrhovoditelju, naravno s njima u dogovoru. 16.10. je predano na općinski sud u Rijeci u postupak rijesavanja. Predala sam 2 požurnice, pošto su bile dvije ovrhe istog ovrhovoditelja., a svaka kod druge sutkinje, jedna sutkinja je rijesila kroz 8 dana, a druga ni do dana današnjeg. Drugu požurnicu predala sam 14.11. Ovo je nevjerovatno, dug sam uplatila 12.10., a racun mi je blokiran jos skoro 2 mjeseca nakon uplate. Molim vas što još mogu napraviti sama? Mogu li se osobno obratiti sutkinji ili su ini nedodirljivi? Puno hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na brzom odgovoru, ali problem je sto je ovrha u startu isla preko suda, pa FINA ne prihvaca ovo sto ste mi sugerirali, jer je i ovrhovoditelj pokusao povuci ovrhu, ali su ih odbili. U FINI cekaju od suda rjesenje. (bila sam pitati u FINI pa su mi tako odgov. Cak su zvale svojeg pretpostavljenog) . ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija