Jump to content

Nametljivo ponašanj


eastwood

Preporučene objave

Zanima me može li se slučaj kojeg ću opisati tretirati kao nametljivo ponašanje i ima li osnove za prijavu policiji. Jedan od suvlasnika obiteljske kuće kupio je građevinski materijal za popravak garaze i nakon toga, račun dao drugom suvlasniku da mu refundira novac, o ovaj drugi mu je refundirao. Nema izme:đu suvlanika nikakav pismeni niti usmeni dogovor o izvodjenju radova niti sudjelovanja u financiranju. Cak je tražio da mu drugi suvlasniik dao novce i za njegov "rad" od prije godinu dana jer dotični nešto popravljao, ali nije bilo nikakvih pismenih dogovora. Je li takvo ponasanje za prijavu?

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 10 sati , drot13 je napisao:

Ne vidim tu elemente nekog kaznenog djela.

I nema ga...

 

prije 10 sati , eastwood je napisao:

Pa prvi suvlasnik samoinicijativno ide raditi nesto a onda od drugog trazi novce za sve odrađeno. Drugi mu plaća, da ga se riješi jer su odnosi napeti vec godinu dana. 

Zašto mu je platio, ako je smatrao da se radi o KD trebao je tada podnesti kaznenu prijavu, a ne dragovoljno platiti, pa onda podnositi kaznenu prijavu..

Po mom mišljenju, kao što je napisao i poštovani drot, tu nema obilježja KD nametljivog ponašanja, kao niti bilo kojeg drugog KD..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija