Jump to content

OSNIVANJE JDOO


kleavz

Preporučene objave

Pozdrav, znam da je to pitanje sigurno već bilo postavljeno, ali s obzirom da nailazim na različita tumačenja, molim Vas odgovor dali mogu otvoriti JDOO ako imam tekući račun u blokadi? Blokada se odnosi na banku koja mi je račun ovršila zbog kredita.  Do sada nisam bila niti vlasnik niti osnivač bilo kakvog oblika trgovačkog društva, niti član uprave, nemam dugovanja prema državi.

Jedan pravnik mi je rekao da kod JDOO-a se potpisuje izjava da nisam u blokadi i da nemam ovrhu te iz tog razloga ne bih mogla otvoriti JDOO.

Ako netko ima iskustva molim Vas za pomoć. Zahvaljujem svima unaprijed :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovana,

trebalo bi biti jednostavno no nažalost uvijek se nađe neki službenik koji zna komplicirati.

Pa bi to jednostavno trebalo izgledati ovako. Nakon dobijanja rješenja o upisu JDOO u sudski registar, s tim rješenjem, pečatom i NKD rješenjem idete u banku i otvarate poslovni račun društva. Ne vaš i nema nikakove veze s vama i vašim blokiranim ili zaštičenim računom. Pri osnivanju vašeg društva, kod JB među ostalim potpisujete Izjavu da nemate nikakovih dugovanja prema državi u smislu poreza i dopriosa za mirovisko i zdravstveno osiguranje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Štovani frenki zg , nalazim se u invalidskoj mirovini,opća nesposobnost (HRVI).mogu li osnovati  j.d.o.o. bez nekih problema ( bez plačanje mirovinskog i zdravstvenog).posao bi se obavljao (eventualno) očitovanje brojila za vodu i podjela uplatnica.posao (??) bi se sklopio sa tvrtkom u čijoj je nadležnosti vodovod.ja bi obavljao posao.ima li kakve zapreke.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija