Jump to content

Ponistenje ovrhe


vlakica

Preporučene objave

Postoji li nacin ponostenja ovrhe, odnosno da se skine ovrha u svezi komunalije, vode, struje itd...

Naime, zabranjen mi je bio ulazak u moju kucu, jer sam navodno maltretirao bivsu suprugu i svoju djecu. Nakon desetak godina sam konacno dobio rjesenje kojim se vlasnistvo te kuce sa mog oca prebacuje na mene. Sada sam postao umirovljenik i od zasticenog racuna mi se otkida novac za nastale dugove za komunalije doticne kuce. Rjesenja o ovrsi, koja su glasila na moje ime, bivsa supruga je preuzimala, a ja o tome nisam znao nista. I ostala preporucena pisma koja su bila adresirana na mene je otvarala, a meni pisma nije niti proslijedjivala. Nedavno me je moja sestra tuzila i trazi novcanu odstetu za jedno djelo koje nisam pocinio. Sutkinja mi kaze da je u prethodnom postupku dokazano i rjeseno da sam ja napravio prekrsaj prema svojoj sestri. Posto sam ja negirao da sam dobio bilo kakovo rjesenje u svezi toga, poslali su me na protokol suda gdje sam prvi put procitao rjesenje po kojemu sam ja osudjen. Potpis primitka tog rjesenja ne moze biti moj, pa sam preko drzavnog tuzilastva pokrenuo policijsku prijavu za nepoznatog pocinioca koji je podigao to rjesenje.

Meni je puna glava naseg pravosudja, pa me samo zanima postoji li nacin da se ovrha sa mog racuna umanji ili skine. Mislim u molbama cistoci, gradu itd..., napisati cinjenice i zamoliti ih da mi skinu ovrhu. Mirovina mi je 1470 kuna, a od toga mi obustavljaju 350 za ovrhe. Unaprijed hvala na savijetu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija