Jump to content

Prava djeteta u skoli


mary3103

Preporučene objave

Pozdrav svima. Nas problem je jedna profesorica u skoli i ne znamo sto uciniti da zastitimo djecu. Razrednik i ravnatelj po tom pitanju ne cine nista. Doticna gospođa si dozvoljava djecu u petom razredu nazivati glupanima, nepismenim seljacima i raznim drugim pogrdama. Meni je to strasno i nedopustivo ponizavanje i maltretiranje djece. Koliko cujem od prijasnjih generacija, to traje vec godinama i nista se ne mijenja. Uza to, gospođa je svako malo na bolovanju, mijenja ju tko stigne od profesora. Rad s djecom je nikakav, stalno vice, optuzuje, djeca je se jako boje. Sto uciniti, kome se obratiti? S tim da djeca ne zele da tjeramo pravdu jer misle da ce im onda biti jos gore, a jos su tri godine do kraja osnovne. Ako ne tjeramo pravdu, kakav primjer dajemo toj nasoj djeci?! Samo suti, pogni glavu, ne moze joj nitko nista, pravde nema?! Pusti da te gaze?? Kakav je zakon po tom pitanju? Hvala.

uređeno: od mary3103
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovana mary3103, ako ravnatelj škole neće reagirati na Vaše pritužbe radi takvog neadekvatnog ponašanja navedene profesorice, pismenim putem zatražite intervenciju Ministarstva znanosti i obrazovanja ili direktno Prosvjetne inspekcije koja djeluje pri ministarstvu...

Takvo ponašanje se nikako ne bi smjelo tolerirati, poglavito ne prema učenicima, djeci i maloljetnicima...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija