Jump to content

što učinit s rješenjem o naslijeđivanju


ilisnjic

Preporučene objave

Poštovani svi,

molim pomoć, ukratko, u vrijeme donošenja rješenja o naslijeđivanju iza smrti mog oca u istom nije decidirano navedeno što naslijeđujemo već je samo istaknuto ZU...KO... doslovce je tako napisano u rješenju iz davne 05.12.1978 kad sam ja bio malodoban.Moje 2 sestre i naša majka kao i ja po tadašnjem zakonu dijelimo sve na iste dijelove.To nije sporno ali na osnovu toga ja nikako ne mogu upisat vlasništvo u zkU međuvremenu nam je umrla majka a sestre su svoj dio poklonile majci s ovjerom kod javnog bilježnika te i ona s ovjerom sve to i njezino meni.U tim se darovnim ugovorima navodi zk uložak u kojem je upisan naš pokojni otac ali opet to nije provedivo u zk. Otac je upisan u spomenuti zk u kojem je suvlasnik sa svojom braćom i sestrama a zbog krivo navedenog imena isto sam sudski uspio ispraviti no bez obzira na donešenu presudu i dana danas nakon 5 godina to još nisu ispravili iako u tom sudskom rješenju stoji dostaviti odjelu zk i ispraviti po tom rješenju ime.Molim savjet što učinit da konačno dođem do rješenja da se upišem zk.Puno hvala unaprijed na svekolikoj pomoći!!

2.Rješenje o naslijeđivanju.jpg

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije 36 minuta, ilisnjic je napisao:

 Otac je upisan u spomenuti zk u kojem je suvlasnik sa svojom braćom i sestrama a zbog krivo navedenog imena isto sam sudski uspio ispraviti no bez obzira na donešenu presudu i dana danas nakon 5 godina to još nisu ispravili iako u tom sudskom rješenju stoji dostaviti odjelu zk i ispraviti po tom rješenju ime.Molim savjet što učinit da konačno dođem do rješenja da se upišem zk.Puno hvala unaprijed na svekolikoj pomoći!!

 

predsjedniku suda pred kojim se vodi postupak pisat zahtjev za zaštitu prava  na suđenje u razumnom roku.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija