Jump to content

Radni odnos i vođenje kaznenog postupka


Vrsi

Preporučene objave

Molim vas pomoć, u slučaju kada osoba radi u školi, a protiv nje se pokrene kazneni postupak, tko obavještava poslodavca o tome? Ima li Sud, odnosno ured za suzbijanje korupcije pri sudu uvid u sve podatke o građaninu tj. osim što ima podatke o postupku koji se vodi protiv građanina, ima li uvid u HZMO i podatke gdje je građanin zaposlen?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kazneni postupak je vezan uz prijavu bivšeg supruga da mu onemogućavam viđanje djece od prije nekoliko godina. Sada su djeca već srednjoškolci, a jedan je punoljetan. Spis je dugo bio na Županijskom sudu i nedavno sam dobila rješenje da je moja žalba uvažena, te se predmet zbog pogrešno utvrđenog činjeničnog stanja vraća na ponovni postupak. Nedavno sam zaposlena na određeno vrijeme u centru za djecu s teškoćama i oni bi me zaposlili na neodređeno, a sad ne znam što ću. Teško mi je preživljavat sa troje srednjoškolaca uz zajamčenu minimalnu naknadu i posao mi stvarno treba. Najviše me boli što nisam nikome ništa skrivila, a bivši suprug je to učinio iz osvete. Odkad je uspio da prijavu dovede do suda, više nije zaintetesiran za viđanje djece.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija