Jump to content

prevara osiguranja


inesepic

Preporučene objave

Pozdrav. Neznam dali sam sve dobro unjela,ali svejedno mi je hitno potrebna pomoć. Osigurala sam kuću kod croatia osiguranja. Sada vas ne želim zamarati sa svim stavkama u polici jer je do nesporazuma između mene i radnice koja mi je sastavila policu došlo jer je ona bez pitanja stavila stavku "izuzeće od poplava i bujica"koja je meni itekako bitna. Sada kada mi je došlo do poplave u kući i kada sam zatražila otštetu ona tvrdi da me pitala dali želim da mi se poplava izuzme a ja tvrdim da sam htjela osiguranje i za tu stavku.Kako doći do riješenja kada ona tvrdi jedno a ja drugo, a ona se poziva da nisam pročitala prije potpisivanja police koja ima ni više ni manje 15 stranica sitnih slova.Pošto sam usmeno tražila osiguranje od požara i poplave, što mi je logično,smatrala sam da netrebam čitati pošto sam sjedila kraj nje dok smo se dogovarale. unaprijed zahvalna.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 16 sati , inesepic je napisao:

nažalost sve usmeno,žena se zeznula i naravno da neće priznati. Pretpostavljala sam da će tako biti a novaca i živaca za sud nemam,

I da imate novaca, ne bi vam sud ništa pomogao. Kako kaže kolega, što ste potpisali to imate.

Ugovori se čitaju. S razumijevanjem i pažnjom.

Meni je običaj da sjednem i pažljivo pročitam ugovor. I pitam ako je nešto nejasno.  I svaki pošteni ugovaratelj će vas više poštivati ako ugovor proučite... a ako vam netko počne spočitavati da 'što čitate, samo potpišite' - razlog više da pažljivo pročitate i ona sitna slova na zadnjoj stranici.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija