Jump to content

Stambeno zbrinjavanje


Lost

Preporučene objave

Ukratko već 10-ak god sam na listi za stambeno zbrinjavanje odnosno imao sam potrebe za poboljšanjima uvjeta stanovanja jer smo stekli kuću vlastitim sredstvima. Od tada se promijenilo dosta parametara npr djeca odrasla nažalost došlo je i do razvoda braka. Nikada nisam bio suvlasnik nekretnine iako je bila bračna stečevina. Sad živim kao podstanar i podnio sam zahtjev ministarstvu za promjenom odnosno da me premjeste sa liste poboljšanja na listu kupovine stana ili kuće. HRVI sam 40% trajno i  napominjem ne tražim ništa džabe eventualno kredit koji sam spreman platiti, u usmenom razgovoru sa nekim iz tog resora rečeno mi je da podnesem zahtjev jer kao sad (kud baš sad) dolaze na red HRVI sa 40%. Neznam kud i što dalje moje pitanje je dali je netko imao sličan slučaj mada znam da je svaki slučaj individualan. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na žalost prijatelju, kao samac nećeš ostvariti pravo na kredit za kupnju kuće ili stana, znam to iz prakse iz moje okoline, razvodom gubiš dosta bodova na listi, ostaješ samac. No, zatraži jednokratnu novčanu potporu za stambeno zbrinjavanje. Moji poznanici su dobili oko 80.000kn bespovratno, ali brišu se sa liste za stambeno zbrinjavanje. Razmisli.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija