Jump to content

Veliki problem sa Predstavnikom stanara


cro-w3do

Preporučene objave

Pozdrav smjenio sam staroga prestavnika stanara jer je bilo puno manipulacija sada me zanima 7/8 godina je isti uzimao novac od reklame koja se nalazi na zgradi i godisnja najamnina koju je dogovorio je 20000 kn a uplate su se vrsile na njegov privatni racun o kojemu vecina vlasnika nije znala nista.sta nam je ciniti zgradu je doveja do ruba bankrota sebi je redovno uzimao od zgrade isplatu posto je prestavnik stanara bio iz pricuve i samim time ostetio malu zgradu od 15 stanova a ostali novac od reklame nikad nije uplacivan u stanoupravu.sta nam je ciniti dalje ?sve je dogovaroa mimo konzultacije sa stanarima sve na svoju ruku a slag na torti je da je mimo znanja stanara prosle godine dakle u 4 mjesec 2017 opet potpisao ugovor za reklamu na 12 godina !!!!  dali je on imapravo na to i na toliki vremenski period ?

i jos jedno pitanje naknada stanoupravi je cca 3000 kn godisnje

a on je sebi redovno isplacivao sa zaostatcima itd od 9 do 12 tisuca godisnje kao predstavniku stanara  dali je to normalno zgrada izgleda kao da je bila u ratu od 45 se prominilo samo parlafon i ulazna vrata i sanacija terase po mojoj procjeni od reklame 8 godina 160000 kn od stanouprave je trebalo ostajat 72000 kn a kada sam preuzeja zgradu stanje zgrade je malo manje od 2000 kn di su PARE KAKO DO TE INFORMACIJE DOCI ?

unaprjed hvala !

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

, cro-w3do je napisao:

 7/8 godina je isti uzimao novac od reklame koja se nalazi na zgradi i godisnja najamnina koju je dogovorio je 20000 kn a uplate su se vrsile na njegov privatni racun o kojemu vecina vlasnika nije znala nista.

Radi se o pronevjeri, a obzirom na iznos radi se o ozbiljnom  kaznenom djelu. 

Trebali biste pisanim putem prijaviti policiji i državnom odvjetništvu. 

Odvojeno od toga , trebaju ostali suvlasnici pokrenuti parnicu i blokirati imovinu tog lika (njegov stan) staviti zabranu otuđenja i teret temeljem parnice za naknadu štete.

Ovaj iznos uvećan za kamate mogao bi biti veći od 250000 kn.

 

Citiraj

sta nam je ciniti zgradu je doveja do ruba bankrota sebi je redovno uzimao od zgrade isplatu posto je prestavnik stanara bio iz pricuve i samim time ostetio malu zgradu od 15 stanova a ostali novac od reklame nikad nije uplacivan u stanoupravu.sta nam je ciniti dalje ?sve je dogovaroa mimo konzultacije sa stanarima sve na svoju ruku a slag na torti je da je mimo znanja stanara prosle godine dakle u 4 mjesec 2017 opet potpisao ugovor za reklamu na 12 godina !!!!  dali je on imapravo na to i na toliki vremenski period ?

Otiđite u tu tvrtku i neka vam izlistaju sve uplate.

Vi ste sada predstavnik suvlasnika.

Ako se budu inatili i odbijali surađoivati i dati podatke, poručite im da ionako idu kaznene prijave. Pa ako budu surađivali možda neće ići kaznene prijave protiv njih. A ako se žele natiti, ionako će sve te podatke morati dati istražiteljima.

Citiraj

a on je sebi redovno isplacivao sa zaostatcima itd od 9 do 12 tisuca godisnje kao predstavniku stanara 

Jeste li ikada o tome kao suvlasnici odlučili?

uređeno: od felixx
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav svima hvala na odgovorima bija sam u stanoupravi kazu da su oni upozoravali ima par godina prestavnika stanara na sumljive radnje ali poija vuk magare tu.sada stanouprava salje zakupcu da nam posalje sve uplate koje je radija i na koji racun ali bojim se da ce bit ko je jamija jamija je .u stanoupravi su mi izbacili transakcije ali svako druga stavka treba kontrolirat i provjeravat tu su puste godine unazad.od faktura cijanu uvecanih troskova primjer tuba silikona 50kn kosta naplacena 1000,faktura za trosak zgrade za srestva za pranje zgrade 850 kn za boga miloga u mjesec dana moglo se more domestosa kupit lima kupljeno mogla se zgrada napravit koliko ga je kupljeno itd itd ma rupa bez dna

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

, cro-w3do je napisao:

bija sam u stanoupravi kazu da su oni upozoravali ima par godina prestavnika stanara na sumljive radnje ali poija vuk magare tu.

Nije to pojia vuk magare.

To su ozbiljna kaznena djela. A vi možete nakon kaznene prijave odmah i privatnom tužbom potraživati pronevjerena sredsta i sjesti zabilježbom spora na stan u vlasništvu pronevjeritelja. 

, cro-w3do je napisao:

 

sada stanouprava salje zakupcu da nam posalje sve uplate koje je radija i na koji racun ali bojim se da ce bit ko je jamija jamija je .u stanoupravi su mi izbacili transakcije ali svako druga stavka treba kontrolirat i provjeravat tu su puste godine unazad.od faktura cijanu uvecanih troskova primjer tuba silikona 50kn kosta naplacena 1000,faktura za trosak zgrade za srestva za pranje zgrade 850 kn za boga miloga u mjesec dana moglo se more domestosa kupit lima kupljeno mogla se zgrada napravit koliko ga je kupljeno itd itd ma rupa bez dna

Možda nećete moći za sve dokazati , ali u svakom slučaju ako toga ima tako puno i tako očitih pronevjera... hej - to je vaš novac.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da ja vas razumim ali ovo je spansko selo evo primjera od danas cistacica zgrade iz stanouprave predigla novac od 360,41 kn za domestose  pa jel ovo normalno bez mog potpisa i pecata prestavnika stanara to jest moga je predigla novac sa stanja zgrade pa jel ovo stvarno BANANA DRZAVA di svi dizu novac sa racuna kako njima padne na pamet alo 360 kn domestosa a zgrada ima 3 kata 10 kn domestos znaci 36 domestosa za zgradu koju cisti 4 puta mjesecno i prima od svakoga 30 kn cca 600 kn mjesecno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija