Jump to content

Sudski spor protiv poslodavca - zatvaranje firme


Polarizing

Preporučene objave

Pozdrav. radila sam u firmi 20 godina, i kao sto sam u naslovu navela, pokrenula sam sudski spor protiv poslodavca zbog nezakonitog otkaza. Medjutim, ovih dana sam saznala da je poslodavac zatvorio firmu u mom gradu, a ima poslovne jedinice u jos nekim gradovima, pa me zanima da li ce biti problema oko naplate potrazivanja u slucaju da je on preduzece u potpunosti zatvorio? Kako funkcionira naplata u takvim slucajevima? Odvjetnik mi je na odmoru, pa nisam u mogucnosti da dodjem do informacija u ovom momentu, pa mi znaci svaka pomoc.  I da navedem da sam sudski spot pokrenula prije godinu i pol, i jos nije bilo sudjenja, iako sam troskove za pocetak postupka uplatila prije 5 mjeseci. Eto kakve sudove imamo...Hvala na odgovorima!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 8 sati , Polarizing je napisao:

Radi se o podruznici. Hvala na savjetu. I meni je to bilo cudno, ali odvjetnik bi mi na svaku moju sumnju govorio kako je to "normalno" i da to zna potrajati. Svakako cu sto prije otici u sud i pitati...

U svakom slučaju budite u tijeku i pratite što se sa tom tvrtkom događa. Nije rijetkost da se tvrtka koja vuče dugove i dubioze pusti u stečaj, a 'biznismen' otvori drugu tvrtku na pajdaša i nastavi poslovanje. Na kraju vi dobijete spor, ali se nemate otkud naplatiti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija