Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Sign in to follow this  
Desanka

Nastavak postupka nasljeđivanja

Preporučene objave

Poštovani, 2015 godine sam povukla tužbu kojom sam negirala original  oporuke moje pok. teta kojom ostavlja sve drugom nećaku. Kako je vještak iz Zagreba dao mišljenje kako je to isti potpis kojom je pok.dizala novac iz banke (iako je to činio baš ovaj nećak), shvatila sam da ru nešto nija u redu pa sam se stoga povukla. Od prošle godine sam ovršena po ovom postupku. Međutim dana 04.01.2018. Sud donosi rješenje da se postupak nastavlja na temelju čl.175, i 225 Zakona o nasljeđivanju, a u svezi s odredbama čl. 212 st.8 Zakona o parničnom postupku. Zabrinuta sam jer ne znam što to znači. Bojim se novih troškova i stresa. Molim, ako netko zna o čemu se radi da mi objasni i pomogne mirno zaspati. Unaprijed hvala!

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama
Prije 50 minuta, Desanka je napisao:

Zabrinuta sam jer ne znam što to znači. Bojim se novih troškova i stresa. Molim, ako netko zna o čemu se radi da mi objasni i pomogne mirno zaspati.

Ništa strašno,nastavlja se ostavinski postupak,obzirom da je isti bio prekinut iz razloga osporavanja oporuke.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Hvala vama na odgovoru, ali nije mi baš jasno iz razloga što isti nije prekinut već sam ja povukla tužbu, donijeto je rješenje o tome kao i o plaćanju troškova postupka još 2015. i od lani sam pod ovrhom.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×