Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Sign in to follow this  
dlarzg007

Suprotan smjer

Preporučene objave

Prije tjedan dana, noć s petka na subotu, vozio sam auto Klaićevom ulicom i iz nje sam skrenuo u Kačićevu ulicu (lijevo) koja je zapravo u suprotnom smjeru kada sam skrenuo u nju. Vozio sam nekih 30-ak metara do prve prilike da se mogu okrenuti i tada sam se okrenuo. Policija me nije zaustavila, ali su me sigurno snimile one kamere na semaforima. Mogu li zbog tih kamera očekivati kaznu (i koliku) ili su one i dalje samo za parking? Mladi sam vozač..

Uređeno od dlarzg007

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama
Prije 7 minuta, drot13 je napisao:

Samo su za parking.

Nevezano uz temu, ali sto one zaista snimaju na parkingu? Zar nisu dovoljni djelatnici holdinga (zagreb parking) koji provjeravaju parkirne karte i izdaju dnevne karte..

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Zagrebparking kontrolira naplatu parkiranja na označenim parkirnim mjestima, a kamere su od redarstva, za kontrolu parkiranja (iz zakona, odluka i dr. propisa) na nepravilan način, na mjestima gdje to nije dozvoljeno i sl.

Npr., parkiraš se na nogostup pored označenog parkirnog mjesta i kontrolor Zagrebparkinga ti ne može ništa (nisi na označenom parkirnom mjestu), ali prometni redar ti može napisati kaznu za parkiranje na nogostupu (po ZSPC-u). Radi se o drugačijoj nadležnosti.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×