Jump to content
billim

Kako dobiti dozvolu za privremeni boravak?

Preporučene objave

U pitanju je moj partner. Ima dva drzavljanstva, Canada i BiH. Prosle godine smo odbijeni kod zahtjeva za privremeni boravak u RH. Objasnjenje glasi da izvanbracna zajednica mora trajati u razdoblju od tri godine, tijekom kojih bi trebali biti prijavljeni na istoj adresi. Kako to provesti u djelo, obzirom da moze dobiti samo turisticki boravak, tj.90 dana unutar 6 mjeseci? 

Ima li neko od vas slican problem ili jos bolje, rjesenje problema? ?

 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad




×