Jump to content

Pretnje preko Instagrama


Mikac24

Preporučene objave

Tražim savjet. Naime osoba iz moga grada mi prijeti preko instagrama. Uglavnom povlači se za neku priču od ljudi da sam ja bio na policiji i prijavio ga za djelo pretprodaje nedozvoljenih tvari, a ustvari ja uopće nisam ni bio u gradu kada se to desilo. U porukama je napisao kao “ razbit ću ti tu pe*ersku glavu”, i “ići ćeš ti prvo na previjanje”. Sve sam to rekao ocu ali ni sami nismo pametni sto da napravimo. Molim vas za savjet, jednostavno me strah kretat se po gradu, da me negdje ne dočeka. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sto ima skodit? Imas prijetnju na mobitelu u instagramu od osobe koju je moguce identificirati. Sve je cisto, na tebi je. Povijest u svezi konzumacije marihuane? Moze ti nastetit ako zna da doma drzis 5 kg pa prijavi i on tebe. Sto se prijetnje tice, cisto ko suza. Ukoliko se osoba koja salje moze identificirati, sudeci po tvom upisu - moze.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...
, Mikac24 je napisao:

I da otac je rekao da sačekamo ako se to još jednom ponovi da onda idemo na policiju

Mišljenja sam da nemate što čekati da se ponovi, jer su ispunjena sva obilježja kaznenog dijela prijetnje (čl. 139. st. 2), kako Vam je to napisao i posštovani atomic, otiđite na policiju i podnesite kaznenu prijavu kako bi policija mogla intervenirati i prijavu proslijediti ODO-u, tj. započeti kazneni progon počinitelja za navedeno KD, jer, zasigurno neće stati na tome, a što ako se prijetnje i obistine, tj. izvrše..?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija