Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

pelig

bolest suca - odgoda ročišta - troškovi?

Preporučene objave

U poslijednjih mjesec dana imao sam dva različita ročišta na koja sam došavši na sud upoznat s činjenicom da se zbog nenadane bolesti suca ročište odgađa! Kako sam ja zbog udaljenosti radnog mjesta oba puta morao izostati po cijeli dan s posla, zanima me imam li ja pravo na nadoknadu tih troškova (dnevnice?). Ako da kakav je postupak?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Bez obzira, Vi ste bili službeno pozvani i morali ste se odazvati, Vi niste krivi što se ročište nije održalo, krivac je sud koji Vas nije na vrijeme izvjestio o tim činjenicama, Vi ste izgubili dnevnicu i od poslodavca zatražite potvrdu kako bi Vam se mogla nadoknaditi dnevnica, a imate pravo potraživati i putne troškove...

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×