Jump to content

Problem u obitelji


Nennna

Preporučene objave

Ljudi molim Vas za pomoc...neznam vise sta da radim, naime radi se o tom da me otac mog djeteta u 10 mj 2016 god pokusao ubiti pred djetetom...za to mu se sudilo kao prijetnje jer me nije zakacio nozem jer sam uspjela pobjec a njemu se sudilo kao neubrojivom jer mu je ustanovljen neki psihoticni poremecaj nalik na sizofreniju...e sad bio je u bolnici za dusevne bolesnike 6 mj i dobio je jos 6 mj ljecenja na slobodi...da ne pricam o njegovoj majci koja mi je napravila ovrhu od 250000 kn koju cu odplacivati cijeli svoj zivot jer sam bila naivna, dakle sama skrbim o djetetu koje ima 6 god...ne primam nikakvu pomoc a o alimentaciji nema ni govora, on je zaposlen radi izlazi van drogira se pije i ponasa se kao da se nista nije dogodilo...njegovi roditelji su majka(kockar) otac(alkoholicar) koji su znali da sam 7 mj bila sa djetetom u sigurnoj kuci i skrivala se od njihovog sina i nisu se udostojili poslati malom cokoladicu...dakle mali od njih nije dobio nista skoro 2 god...i onda oni mene prijavljuje kako zanemarujem svoje dijete(napominjem sama se mucim svojim rukama da odgojim to djete kako treba i izvedem ga na pravi put) iako ga nisu vidjeli skoro 2 god jer otac djeteta ima zabranu prilaska meni i njemu na 100 m...a da ne spominjem kako centar nije aaapsolutno nista radio kad sam ja oca svog djeteta prijavljivala i nez ni ja sta sve ne nije bilo nego me soc radnik tjerao da se odem sastajati sa njim jer dijete mora imati skladne roditelje sto me skoro dovelo do smrti...i sada kome se obratiti kome pisati dali zvati provjereno mogu li oni ista napraviti osim da se digne prasina oko svega...ja sam sam nemam roditelja i imam 27 god i djete od 6 godina koje zelim zastiti na sve moguce nacine ali mi on i njegova obitelj jednostavno to nedaju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 2 sati , Nennna je napisao:

....ne primam nikakvu pomoc a o alimentaciji nema ni govora, on je zaposlen radi...

U kakvom ste vi sada statusu? Rastavljeni, niste ni bili u braku, ...?

Imate li sudsku odluku o alimentaciji i s kim će dijete živjeti? Sudsa odluka o alimentaciji je ovršna isprava, i ako to imate treba mu staviti ovrhu na plaću. 

 

prije 2 sati , Nennna je napisao:

izlazi van drogira se pije i ponasa se kao da se nista nije dogodilo...njegovi roditelji su majka(kockar) otac(alkoholicar)

..a da ne spominjem kako centar nije aaapsolutno nista radio kad sam ja oca svog djeteta prijavljivala i nez ni ja sta sve ne nije bilo nego me soc radnik tjerao da se odem sastajati sa njim jer dijete mora imati skladne roditelje

Nažalost, prečesto se pokazuje obrazac da sustav koji bi trebao pomagati upravo odmaže - dobrim roditeljima zagorčava život, a očito loše roditelje štiti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nismo bili u braku...a skrbnistvo sam dobila ja privremeno pise da je ta privremena mjera na snazi do pravomocnog okoncanja parnickog postupka koji se vodi pred tim sudom. I pise da se odnosi oca i sina nece odrzavati o alimentaxiji ne pise nista. Ma da ne razumijem zasto privremeno pa sta ce dijete dati ludom ocu?

 

Naime mi nismo zajedno 4 god skoro ali on me non stop maltretirao cak mi je i u stan provalio i god dana nakon toga me pokusa ubiti i onda jos govori kako ja ne brinem za svoje djete i neznam sta a on sa malim nikad nije mogao sam nego su njegovi roditelji bili sa malim kad ga je on trebao cuvat i jos + to ga je tukao ono malo vremena sto je bio sa njim mali sve prica i sve zna hoce li njega itko saslusati jer mali ne zeli vidjeti oca a na centru mi govore da nema mali sta ne htjet da on to mora kad prodje zabrana?!?

 

Neznam vise sta rraditi dali da dam sve na televiziju? Njegovi su roditelji imucni i imaju puuuno veza i poznanstava...ja nemam nista imam placu od par tisuca kuna ovrhu od njegove mame,podstanarski stan, i ono najvrijednije svog sina kojeg mi pokusavaju oduzeti na sve moguce nacine...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • drot13 je promijenio naziv u Problem u obitelji
Prije 12 minuta, Nennna je napisao:

Nismo bili u braku...a skrbnistvo sam dobila ja privremeno pise da je ta privremena mjera na snazi do pravomocnog okoncanja parnickog postupka koji se vodi pred tim sudom. I pise da se odnosi oca i sina nece odrzavati o alimentaxiji ne pise nista.

Zar vas u toj sigurnoj kući nitko nije pravno savjetovao?

Sud vas vjerjatno tetira kao da ste u nekoj izvanbračnoj vezi. Morali ste na sudu odmah tražiti da se vama dodjeli skrbnštvo i privremenu mjeru alimentacije do završetka postupka.

Prije 12 minuta, Nennna je napisao:

Ma da ne razumijem zasto privremeno pa sta ce dijete dati ludom ocu?

Teško je davati savjete kad ne znamo točno kako je na sudu vaš slučaj predstavljen.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne koliko sam trebala nazalost...

On mene tereti da sam ja nez kakva zapravo sve sto on radi je prebacio na mene od droge do neznam cega ja sam u tom podrucju di sam mogla dokazala cim sam cula optuzbe da nije tako...ali sad kad je vidio da mu neiide govori kako zanemarujem djete dali ce maloga itko saslusati? Dali ce se njegova izjava u slucaju da ga saslusaju uvaziti?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 11 sati , Nennna je napisao:

... dali ce maloga itko saslusati? Dali ce se njegova izjava u slucaju da ga saslusaju uvaziti?

Koliko je maleni star?

Trebao bi ga saslušati dječji psiholog i njegov iskaz pred psihologom bi trebao biti vjerodostojan (zatražite Vi saslušanje djeteta od strane psihologa)......Vi u tom postupku, koji kažete da se vodi na sudu, zatražite da se ocu odredi i obveza plaćanja uzdržavanja za dijete...

Možete se obratiti i pravobraniteljici za djecu, pisanim putem uz opis situacije i možebitne dokaze koje posjedujete, to bi Vam možda bilo i najbolje, neka ona malo "uzdrma" nadležni CZSS...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Napisati sve što se događa i kako (neadekvatno) pojedine ustanove reagiraju na sve to...

Adresa Vam je Ulica Nikole Tesle 10, Zagreb, a broj telefona 01 4929 669...

Sretno i da čim prije riješite to sve, mislim da će pravobranitelj/ica za djecu znati što i kako riješiti, u stvari, siguran sam u to...

Još jednom sretno..!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija