Jump to content

Legalizacija garaže


jospeh

Preporučene objave

Zanima me koji bi bio postupak izmjene u katastru gdje se vodi kao oranica. Za garažu imam građevinsku i lokacijsku dozvolu i izgrađena je prema dokumentaciji i uvjetima u dozvoli. Znači nije nezakonito izgrađena pa smatram da je ne trebam legalizirati nego samo upisati kao garažu. Ima li netko iskustva sa sličnim slučajem?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Želite upisati garažu katastar?

Ukoliko je garaža izgrađena u skladu sa građevinskom dozvolom, možete zatražiti izdavanje uporabne dozvole za građevine izgrađene  na temelju akta za građenje izdanog do 1. listopada 2007. 

Pri podnošenju zahtjeva prilažete kopiju katastarskog plana za česticu na kojoj se zgrada nalazi, te građevinsku dozvolu u skladu s kojom je garaža izgrađena kako Vi kažete. Uporabna dozvola biti će Vam potrebna za pozitivnu zabilješku. 

Za promjenu u katastru (bilo oblika, veličine čestice te upisa zgrade) naručujete ovlaštenog ineženjera geodezije koji će Vam izraditi elaborat na osnovu kojega će te upisati garažu u katastar.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija