Jump to content

Izračun zateznih kamata na alimentaciju


Milton

Preporučene objave

Pozdrav

Može li mi netko izračunati iznos zateznih kamata na neplaćeni dio alimentacije po stopi propisanoj čl. 29. st.2. ZOO-a

Alimentacija iznosi 2900,kuna za jedno dijete a za drugo dijete je 3200,00 kuna počevši od 01.04. 2016. na ovamo s tim da od 22.07. 2016. primam alimentaciju u minimalnom iznosu od 2341,20 za oboje djece(1142,20 i 1200,00 Kn) a datum dospijeća je 15-i u mjesecu. Tu treba još dodati odvjetničke troškove od 2500,00 i troškove psihijatrijskog vještačenja u iznosu od 13000,00 kuna

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Postovani, za tu problenatiku Vam se najbolje obratiti djelatnicima FINA-e, jer je razvidno da se radi i o drugim troskovima, a ne samo troskovima uzdrzavanja, skuplje je, ali ste sigurni da ce biti sve tocno obracunato, a ako bude naplata isla putem ovrhe , to ce oni uciniti i bez Vaseg trazenja, inace to bas i nije toliko jednostavno kako se cini.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 6 mjeseci kasnije...
  • 2 tjedna kasnije...
  • 2 tjedna kasnije...

Niste nam napisali kad dospijeva svaki pojedini obrok (dakle, do 10-og u mjesecu za tekući mjesec, ili do 15-og, ili kako?), ali možete si to i sami izračunati na ovom kalkulatoru , kliknete na "dodaj glavnicu", na datum dospijeća stavite 01.01.2005., a na obračun stavite današnji datum. Onda opet kliknete "dodaj glavnicu", na datum dospijeća stavite 01.02.2005., a na obračun stavite današnji datum. Dakle, morate svaku pojedinu ratu sa svakim pojedinim datumom dospijeća do današnjeg dana. Imat ćete, dakle, od 2005. do danas, 155 mjeseci, tako da bi to bilo kome oduzelo prilično puno vremena da Vam izračuna, ali evo, kažem, bez po muke možete to i sami.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija