Jump to content

Pitanje u vezi posjedovanja droge


Og man man

Preporučene objave

, drot13 je napisao:

Ne, dobit ćeš prekršajnu kaznu. Ako policija piše prekršajni nalog, pisat će ga na 5000 kuna, pa će ti to sud žalbom smanjiti. Ako ćeš ići direktno na sud, tamo će to odmah smanjiti. Obično bude 700-2000 kuna.

Koje papire si sad dobio od policije?

Potvrdu o oduzimanju predmeta i obavijest di pise da ce se za pocinjeni prekrsaj iz clanka 3 zakon o prekrsajima protiv zlouporabe droga protiv njega podnijeti optuzni prijedlog zbog navedenog prekrsaja

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

upit jedan.

bio sam u društvu gdje se pušila marihuana i upala je racija pošto su pikirali jesnu osobu koja je svu količinu preuzeo na sebe rekavši da je njegovo i pritom nas nekoliko je bilo s njim i nas su pretražili ali nisu ništa našli. te bi svi trebali biti pozvani na sud kao svjedoci. i sad me zanima da li svjedoci mogu biti kažnjeni na konzumaciju 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne, sudi se samo okrivljeniku i to za posjedovanje, ne za konzumaciju.

Moguće je da se tijekom postupka dođe do saznanja o drugim prekršajima (uživanje na javnom mjestu) i kaznenim djelima (preprodaja, omogućavanje trošenja...), ali ako se radi o prekršajnom postupku, policiju će samo zanimati presuda tom okrivljeniku (da su mislili tužiti još nekoga, već bi tužili).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija