Jump to content
brunowien

odvjetnik ne zeli vratiti papire

Preporučene objave

Prije par godina slucaj je zavrsio na upravnom sudu u vezi statuta branitelja ,tom prilikom odvjetnik mi je uzeo sve vojne potvrde i rijesenja u orginalu ,kako je vrijeme prolazilo odvjetnik se nije javljao niti me kontaktirao .

Nazavo sam Upravni sud a odgovor je bio da je slucaj rijesen negativno jos prije  2 god.

Pokusao sam posle toga kontaktirati odvjetnika na vise nacina ,ali sve bezuspjesno na email jednom je odgovorio da se ne radi o njemu ,

prije par tjedana na mi je rekao tel. da se to nalazi na drugom dijelu grada  u podrumi  nesortirano i da njemu treba 2 dana da to izvadi posto su ti dokumenti nesortirani i zatrapani . i da se to placa ali on nezna koja tarifa pa mora da vidi .

Ponovno sam mu poslo email ali on ne reagira niti odgovara -kako su to jedini dokumnti u orginalu od vojske i morh koje sam posjedovao samo ja posto se nisam nigdje vodio i evidenciji jako su mi vazni .

Kako dalje postupiti i kome prijaviti odvjetnika ?

molim moderatara ako tema nije za ovaj forum da ga prebaci u drugi 

lp

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Pozdrav  svima

Nakon što sam se obratio odvjetničkoj komori,prije par dan odvjetnik je poslao kopiju tužbe i 13 prazni papira preporučeno. Ali nigdje nema originalni vojni papira koje ja tražim, očito da se čovijek zajebaje sa mnom i ne želi vratiti papire .Da li ga ponovo prijaviti ili odustati od svega.  

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Ima li odvjetnik kakova potrazivanja novcanih prema tebi? Mozda je to jedan od razloga, a drugo, pretpostavljam da si mu na vrijeme otkazao punomoc ako su bili valjani razlozi za to i obavijestio nadlezne... sud. U pisarnici u spisu predmeta na sudu bi trebali biti tvoji papiri. Da. Nije posteno.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×