Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Maraton

Razvod braka i trudnoca

Preporučene objave

Postovani, 

Imam jedan veliki problem. Bivsa zena mi je rekla da je trudna. S obzirom da smo u postupku razvoda i da ne zivimo zajedno vise od mjesec dana ja sam 100 posto siguran da dijete nije moje kao sto ona tvrdi. Problem je u tome sto ona tvrdi da jeste. Sta poduzeti. Naravno sluzbeno smo jos u braku i imamo jedno mld dijete. Podnijet je samo prijedlog CZSS.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama
prije 1 sat, Maraton je napisao:

Bivsa zena mi je rekla da je trudna. S obzirom da smo u postupku razvoda i da ne zivimo zajedno vise od mjesec dana ja sam 100 posto siguran da dijete nije moje kao sto ona tvrdi.

Pa moguće da je trudna već tri mjeseca? A vi ne živite zajedno tek mjesec dana?

Prvo ustanovite je li stvarno trudna. Neka donese potvrdu od ginekologa, koliko je otprilike gravidna.

prije 1 sat, Maraton je napisao:

Problem je u tome sto ona tvrdi da jeste. Sta poduzeti. Naravno sluzbeno smo jos u braku i imamo jedno mld dijete. Podnijet je samo prijedlog CZSS.

Prvo morate utvrditi je li ili nije.

Besmisleno je sada nagađati.

Ako se ne želi rastati ili želi odlagati (ili ucjenjivati djetetom ili imovinom) moguće da je to izmislila da dobije simpatije, pa će naknadno reći da je 'izgubila dijete' uslijed stresa. Ne kažem da je to u vašem slučaju, ali ovakve manipulacije nisu neuobičajene, čak ih preporučuju manipulativni odvjetnici.

 

 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×