Jump to content

Nametljivo ponasanje


Prijava

Preporučene objave

Kaznena prijava nametljivo ponašanje

Ukoliko je veza trajala tri mjeseca,obostrana komunikacija,druzenje,zadnja poruka napisana 15 tak minuta poslje podnesena prijava.

Ista osoba me naziva par dana poslje da se nadjemo.Sve ponovo ok.

Dali I kako mogu dokazati da je komunikacija bila obostrana bez prisile.

Da nije bilo nametljivo ponasanje

uređeno: od Prijava
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Iz vašeg opisa ne vidim da su ispunjeni elementi za KD nametljivo ponašanje. Sad ne znam jeste li je uhodili ili na neki drugi način počinili kažnjivu radnju. Ako niste, ustrajte na tome, držite se svoje priče i inzistirajte da se provjere ispisi iz kojih se vidi obostranj kontatk. Također, ako posjedujete poruke, čuvajte i priložite ih. Nema straha.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sve imam ispisano,nisam je uhodio,cak vise je ona bila inicijator sastanaka iako kazem bilo obostrano,napominjem poslje podnosenja prijave ,molila me je da se nadjemo,na sto sam pristao,ali me je htjela nagovoriti da povucem ja prijavu koju sam podnio protiv nje za lazno podnesenu prijavu.Ispis poruka imam I predao sam u policiju

uređeno: od Prijava
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Jedino gore od toga da se pošto-poto pokuša sačuvati neku osobu u vlastitu životu (uz spoznaju da je to svejedno nemoguće) je kada se to radi putem institucija. Oni vam to "obožavaju".

Moja sugestija vam je da ustrajete u svome, ali opet nisam ja na vašem mjestu niti sam bio u vezi s tom osobom, pa je meni ovo lako napisati, jedino imajte na umu da ukoliko oprostite, a sve se ponovi, tko će vam više vjerovati? Pa ćete možda završiti poput onog dječaka koji je previše puta vikao "požar".

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija