Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

snjezanaina

članstvo u komori socijalnih radnika

Preporučene objave

Po struci sam socijalna radnica. Nisam član komore socijalnih radnika. Radim u državnoj službi kao viša stručna savjetnica, ali posao je vezan za socijalni rad. Zanima me da li moram obavezno biti član komore bez obzira što ne obavljam samostalnu djelatnost socijalnog rada i da li bi to što nisam član moglo imati posljedice za moj rad u državnoj službi.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Članak 6. Statuta Komore socijalnih radnika kaže da se magistri i prvostupnici socijalnog rada i socijalne politike koji obavljaju poslove socijalnog rada obvezno učlanjuju u komoru. Statut ne propisuje nikakve posljedice, pa ako zaista ne obavljate socijalni rad, mislim da se ne morate učlaniti.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×