Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

kira

Dugotrajno građenje

Preporučene objave

U mom sudsjestvu već niz godina  susjed gradi/nadograđuje višekatnicu,..cca 1000 M2, bez ikakvih vidljivi oznaka(dozvole,projekt,..), kako bi se moglo vidjeti što se gradi,tko gradi,projektant,nadzorni inženjer i sl,..rokovi i drugo.

Objekt je uz samu prometnicu,..s postavljenim kranom koji sa svojim gabaritima prelazi na jaVnu površinu/prometnicu, garadilište je vrlo neuredno ne ograđeno i uvijek prijeti opasnost da se netko ozlijedi, prometnica uz objekt je prekopana, na objektu grade dva do tri radnika,..stalno se nešto gradi , dograđuje a zatim ruši.

Moje pitanje je ,..što je nužno da objekt ima istaknuto i vidljivo za javnost,..kako bi se moglo nadzirati eventualno prijaviti,..primjerice do kojega roka je građevinska dozvola oko je objekt ccc 1000 M2,,

HVALA

 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×