Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

kira

Dugotrajno građenje

Preporučene objave

U mom sudsjestvu već niz godina  susjed gradi/nadograđuje višekatnicu,..cca 1000 M2, bez ikakvih vidljivi oznaka(dozvole,projekt,..), kako bi se moglo vidjeti što se gradi,tko gradi,projektant,nadzorni inženjer i sl,..rokovi i drugo.

Objekt je uz samu prometnicu,..s postavljenim kranom koji sa svojim gabaritima prelazi na jaVnu površinu/prometnicu, garadilište je vrlo neuredno ne ograđeno i uvijek prijeti opasnost da se netko ozlijedi, prometnica uz objekt je prekopana, na objektu grade dva do tri radnika,..stalno se nešto gradi , dograđuje a zatim ruši.

Moje pitanje je ,..što je nužno da objekt ima istaknuto i vidljivo za javnost,..kako bi se moglo nadzirati eventualno prijaviti,..primjerice do kojega roka je građevinska dozvola oko je objekt ccc 1000 M2,,

HVALA

 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×