Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Sign in to follow this  
anton887

raskid ugovora

Preporučene objave

Poštovani, ako može savjet ili uputa. Kao firma imamo ugovor s jednom pravnom osobom na neodređeno vrijeme za usluge prijevoza određenih stvari. Takav ugovorni odnos egzistira već skoro 7 godina. Nedavno (prije nekoliko dana) dobili smo ponudu za 30 posto jeftiniju uslugu za istu stvar. Sad bi htjeli raskinuti ugovor s prvom dugogodišnjom firmom koja nam je to odvozila kako bi sklopili ugovor s ovom ponuđačem koji je jeftiniji.  

 

U osnovnom ugovoru nije ništa navedeno koji su uvjeti za raskid ugovora. S obzirom da je taj prvi ugovor na neodređeno, pod kojim ga uvjetom možemo raskinuti i koje sve posljedice može to povuči za sobom. Da li je dovoljan razog napisati da se raskida jer se naišao novi jeftiniji ponuđač ili nešto slično, sve da bi izbjegli bilo kakav spor ili neugodnosti?

 

hvala vam 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×