Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

navigoaround

Zatvaram ili prodajem j.d.o.o.

Preporučene objave

Postovanje,

Rijec je o j.d.o.o. otvorenom krajem 10og mjeseca prosle godine. Osobno sam ga otvorio i jedini koristio u svrhe poslovanja s Uberom.

Firma je do sada nabrala dosta dugovanja od broj 1. neisplacene place prema samome sebi kao zaposleniku 2. neisplacen novac za zakup poslovnog prostora

Doprinosi i ostalo su uredno placani na vrijeme. S obzirom da ne vozim Uber i ne namjeravam vise zelim se rjesiti firme bilo prodajom, stecajem ili likvidacijom. Vec sam pokusao saznati tocne informacije kako mi je postupiti u svom slucaju i kod knjigovodze i na poreznoj upravi a i kod javnog biljeznika te dobivam razne i to nesigurno predstavljene informacije.

 

Molio bi nekog da mi objasni sto mi je ciniti s ovim dugovanjima? Je li potrebno isplatiti ili nije? Mogu li donirati novac u firmu kao osnivac radi isplate zaostataka?

Mora li mi ostati novaca na racunu od firme radi placanja obveza prema knjigovodji ili kako? 

Zahvaljujem

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×