Jump to content

Tražim iskusnog odvjetnika


hurus

Preporučene objave

Poštovani,

dugo nisam bio na L stranicama i vjerojatno je da mi nitko ne odgovara na moj upit iz "nekih razloga". Molim moderatore ( Zexa, G-mana ili kog drugog) da mi odgovori na pitanje i da preporuku: koji su najbolji odvjetnici koji se bave poslovima iz Zakona o trgovačkim društvima. Konkretno Ortačkim i drugim Ugovorima i toj domeni. 

S obzirom da sam ja kao Cigo1, i Hurus vrlo aktivno sudjelovao u u radu portala "L" , nadam se da sam zaslužio bili kakav odgovor.

Zahvaljujem i srdačno pozdravljam.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani Hurus. Ne znam što ste mislili pod "nekim razlozima" no ovaj podforum je zamišljen da se vama, ili bilo kome drugome, zainteresirani odvjetnici jave osobno. Sami moderatori ne daju preporuku za bilo kojeg odvjetnika, a zašto je to tako, objašnjeno je u prvoj temi ovog podforuma koja počinje sa "VAŽNO".

Lijep pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Poštovani Hurus,

prije svega moja velika isprika na previdu Vaše objave od ranije. Naravno da se sjećam Vašeg sudjelovanja i pomoći mnogim našim korisnicima (kao i zafrkanciji koju ste donijeli) i na tome smo Vam iznimno zahvalni i cijenimo Vaš trud.

Glede Vašeg upita, kao što je i Spitfire već objasnio, ne možemo takvo što raditi iz više razloga - prvo, naših internih pravila, a zatim i činjenice da je prema pravilima HOK-a zabranjeno reklamiranje odvjetnika (najavljuju se neke izmjene po tom pitanju za budućnost, no dok ne budu donesene, ostaje status quo).

Zbog svega toga nažalost, preporuku Vam ne možemo dati, međutim napominjem kako slobodno u pdf-u "Tražim odvjetnika" objavite temu u kojoj ćete opisati problematiku, koja Vas zanima, kao i regiju koja dolazi u obzir, pa će Vam se moguće zainteresirani odvjetnici javiti sami.

Nadam se da razumijete razloge koje sam Vam pojasnio i da nema ljutnje odnosno zamjere s Vaše strane.

Lijep pozdrav i svako dobro Vam želim...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani G-man,

Nemate se nizašto ispričavati. Kuda biste došli da pročitate sve objave Legalisvila , kaj bi ja rekl: "mam".

Zahvaljujem na tome što ste se sjatili mog sudjelovanja na radnom pravu. Osobito mi je drago što ste se sjetili i sudjelovanja u Caffeu.

Bilo je to nezaboravno .I ja se toga rado sjetim.

Naravno da su mi jasni razlozi zbog kojih ne možete "raditi ono" kaj sam ja tražil. Kad biste mogli, po meni to ne bi bio onaj Legalalisvil u kojem sam ja aktivni sudjelovao sa preko 2000 objava. No kako je uobičajeno u pravu, stvari oko nečijeg upita (ili nečeg drugog vezano uz pravo) mogu biti  ovakve ili neke drukčije(htjedoh reći "šarene"). Pa sam i ja ,kad sam aktivno "radio" znao preporučiti, kad bi bila vatra odvjetnika  P.Ž -ka,  jer sam od našeg Flokija ( tko bi znao gdje sad on?- Čujem da je sad jak sudac nekog suda. Od njega sam naučio milion stvari o sudskoj praksi i tumćenja zakona o radu) saznao da je taj tvorac nekoliko knjiga i područje radnog prava i sudske prakse iz tog područja.

I da, kao što je bilo i nekad, tako je i sad. Legalis je portal koji će sigurno pomoći čovjeku u "nevolji". Javila mi se vaša kolegica Ruby_D i naš član advokatus i jako su mi pomogli u iznalaženju rješenja za moj problem. I ovime se putem i njima zahvaljujem.

Želi Vam puno uspjeha vama osobno , sve najbolje Vama svim "šefovima" i svim građanima  grada "Legalisvila"!

Živeli!:cuga:

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija