Jump to content

Istek ugovora na određeno vrijeme


omicito

Preporučene objave

Pozdrav ekipa,

Radim u jednoj firmi na ugovoru na određeno vrijeme na godinu dana, što znači do sredine rujna. Ugovor nemam namjeru produžiti, iako nadređeni stalno ponavlja da ću dobiti ugovor na neodređeno.

S nadređenim nisam u korektnim odnosima i htio sam vas pitati koliko ranije mu moram reći da neću produžiti ugovor? Zasad mu ne govorim ništa jer mi se ne slušaju govori kako radim u najboljoj firmi na svijetu i da nikad neću nać ništa bolje. Što kraće to slušam, to bolje.

S početkom listopada me čeka novo radno mjesto, ima li onda potrebe za ikakvim prijavama jer će pauza između radnih mjesta biti oko 15 dana?

uređeno: od omicito
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kad završi ugovor to je to....nema tu otkaznih rokova i slično....iako bi možda bilo korektno,ako zaslužuje,da mu se informativno bar tjedan dana prije najavi tvoja namjera,tako da sebi ipak proba nači nekoga drugoga....

nema potrebe za ikakvim prijavama ,ako nije potrebno,odnosno ako poslodavca ne traži da si na birou....ili pazi na zdravstveno ,ako se to slučajno omakne,da ne ostaneš bez zdravstvenog..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija