Jump to content
omicito

Istek ugovora na određeno vrijeme

Preporučene objave

Pozdrav ekipa,

Radim u jednoj firmi na ugovoru na određeno vrijeme na godinu dana, što znači do sredine rujna. Ugovor nemam namjeru produžiti, iako nadređeni stalno ponavlja da ću dobiti ugovor na neodređeno.

S nadređenim nisam u korektnim odnosima i htio sam vas pitati koliko ranije mu moram reći da neću produžiti ugovor? Zasad mu ne govorim ništa jer mi se ne slušaju govori kako radim u najboljoj firmi na svijetu i da nikad neću nać ništa bolje. Što kraće to slušam, to bolje.

S početkom listopada me čeka novo radno mjesto, ima li onda potrebe za ikakvim prijavama jer će pauza između radnih mjesta biti oko 15 dana?

Uređeno od omicito

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

kad završi ugovor to je to....nema tu otkaznih rokova i slično....iako bi možda bilo korektno,ako zaslužuje,da mu se informativno bar tjedan dana prije najavi tvoja namjera,tako da sebi ipak proba nači nekoga drugoga....

nema potrebe za ikakvim prijavama ,ako nije potrebno,odnosno ako poslodavca ne traži da si na birou....ili pazi na zdravstveno ,ako se to slučajno omakne,da ne ostaneš bez zdravstvenog..

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad




×