Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

whisper12

Kako se riješiti podstanara

Preporučene objave

Imao sam podstanara u stanu od 1.6.2017 do 1.6.2018 koji me nakon isteka ugovora zamolio moze li ostati jos mjesec dana zajedno sa zenom i 3 djece dok ne nađe drugi smještaj, za što je potpisan ugovor. Danas sam vidio da nije platio zadnja 2 računa za struju u iznosu 1700 kn. Sada me zanima, imam li pravo iskljuciti mu struju zbog toga te na koji ''način'' ga poslati vani iz stana nakon isteka tog novog. jednomjesečnog ugovora 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Ovisi što piše u tom novom jednomjesečnom ugovoru: je li on jednokratan, što ako on ostane nakon isteka tog roka, kako se otkazuje i slično. Tako kako piše u ugovoru biste morali postupiti da se pravno zaštitite. Što se tiče toga da on nakon tog roka ne bi izašao, tada Vam preostaje samo tužba na iseljenje i predaju i deložacija.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×