Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

kleavz

Otkaz i godišnji odmor

Preporučene objave

Pozdrav svima,

molim Vas za pomoć. Suprug je dao otkaz kod poslodavca i službeno radi do 10.06.2018 (ugovor je na neodređeno). Godišnji odmor za 2017 godinu je iskoristio u 2017. godini te u prvom tjednu u siječnju 2018. godine. Dali on ima pravo GO za 2018. godinu, ako ima dali je to razmjerni dio GO ili cijeli GO. Interesira nas iz razloga jer poslodavac nije tražio (za sada) da odradi otkazni rok, pa da znamo dali će GO iskoristiti ili će mu poslodavac platiti, te koliko je to dana.

 

Zahvalujem na odgovorima.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×