Jump to content

Molim pomoć!


novi1zagreb

Preporučene objave

Poštovani, 

 

Pokušati ću svoju situaciju opisati što je moguće kraće i jasnije, pa stoga... Prije otprilike godinu dana sam kod jedne osobe koja se bavi uslužnom djelatnošću napravio dug u iznosu od cca 12 000 kuna, kada je situacija postala jasna da izvjesni dug neću biti u stanju vratiti onda smo otišli kod javnog bilježnika gdje smo to i ovjerili. Posao u tome trenutku nisam imao i taj dug je stajao i dalje međutim prijetnje uporabom fizičke sile kao i prijetnje plijenjenjem osobnih stvari su se intenzivirale, osoba mi je uzela uz to i jedan od osobnih dokumenata i stvar je zapravo postala za mene prilično stresna i mučna jer mi je ta osoba dolazila doma u više navrata, te kontaktirala vezano uz naš problem sa meni bliskim ljudima. Ja sam u međuvremenu četvrtinu duga zatvorio i počeo opet raditi, međutim dug mogu zatvarati tako kako mogu, pomalo, a to toj izvjesnoj osobi očito ne paše i prijetnje i dalje stižu i život mi čine zaista lošim jer to utječe na mene i ljude oko mene u svakom aspektu. Molim Vas za nekakav konkretan savjet jer već sad mi stoji knedla u grlu kad znam da ću opet po tisućiti put morati voditi takav isprazan razgovor i jednostavno sam više izluđen od svega toga. Unaprijed hvala. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da, prijetnja. Kod protupravne naplate mora biti naplaćeno, sto ovdje nije slucaj. Javite sto je bilo u policiji i spomenite potencijalne svjedoke, odnosno bliske osobe koje navodite..

 

Može biti i protupravna naplata u pokusaju. Ona bi išla po službenoj. Prijeti se fizičkim napadom radi nevraćenog novca, no najbolje se obratiti policiji, pa da se vidi koje su opcije. Spominjete i bliske ljude, oni su potencijalni svjedoci, što vam svakako ide u prilog..no moze biti i pokusaj protupravne naplate, policija ce odlucit sto je svrhovito.

uređeno: od atomic95
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija