Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

hrchonne1978

Agmen doo ugašen a ovrha ide

Preporučene objave

Prije otprilike 10 godina , tvrtka Agmen doo dala je bjanko zadužnicu i blokirala moj račun na iznos koji nisam bio dužan. Kako sam ostao bez posla i u godinu dana se nakupilo ovrha , do danas je puno toga otplaćeno no na red za plaćanje su došli oni. To je ekipa protiv koje se vodio postupak na Županijskom sudu u Zagrebu i koji su redom proglašeni krivi. Tu su između ostaloga bile tvrtke Plava svjetlost , instanter itd itd. 

E sad pitanje. Tvrtka Agmen bila je u stečaju , no ugašena je još 2015 godine. Dakle , tvrtka 3 godine ne postoji , kao ni njen pravni sljednik. Međutim , FINA bez obzira na sve uzima novac s mog računa. Kako zaustaviti to? I kako je moguće da plaćam nešto nekome tko ne postoji? Molim vas za odgovor. Hvala

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

U slučaju kada je trgovački sud brisao subjekt (neovisno je li u pitanju ovrhovoditelj ili ovršenika) nastupa prekid postupka. Podneskom obavijestite sud da je u Vašem slučaju ovrhovoditelj brisan iz sudskog registra trgovačkog suda i da su ostvareni uvjeti za prekid postupka. 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×