Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

arlene4

Neisplata doprinosa

Preporučene objave

Zanima me koja su moja prava ukoliko mi poslodavac nije par mjeseci isplaćivao doprinose a sada moram otvoriti bolovanje radi kompl.u trudnoći?da li dobivam puni iznos bolovanja ili ništa? da li je moguće te doprinose za zdravstveno uplatiti osobno?

 

Hvala puno!

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Poštovana,

ne bitno je li ili ne, Vaš poslodavac plaćao  doprinose. Bit je da Vas nije odjavio.  Otiđite na HZZO i pitajte o svemu pa i  iznosima.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Pozdrav;

Imam pitanje radio sam u jednom obrtu u kojem sam bio prijavljen dva mjeseca nakon toga gazda je otvorio firumu i iz obrta prebacio me u firmu jdoo. Firma je zavrsila u stecaju( obrt sada mu opet funkcionira). Vec je od toga proslo godinu dana i sada sam uvidio da dok sam bio u obrtu je isplattio doprinos za prvi mjesec i nakon toga nije nista uplaceno. Dakle fali mi jedan mjesec dok sam bio pod obrtom i 7 mjeseci kada sam bio mu zaposlen u firmi. Posto  je firma u stecaju dali mogu sta napravit.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Prijaviti obrt inspekciji rada za neisplatu doprinosa, a firmi, ako je u stečaju, podnijeti prijavu tražbine za uplatu doprinosa (tu Vam je najjednostavnije razgovarati sa stečajnim upraviteljem koji je dodijeljen firmi, s obzirom da on sad, a ne više Vaš poslodavac, upravlja firmom; tko je stečajni upravitelj, provjerite u sudskom registru)

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×