Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

avez

Međunarodni ugovor o dionicama

Preporučene objave

Pozdrav,

U procesu sam sklapanja ugovora ugovora o dioničkim opcijama s privatnom kompanijom iz SAD-a. S obzirom na to da nisam dovoljno upoznat s terminologijom potrebno mi je tumačenje, te eventualne konzultacije u vezi ugovora. Međutim, nisam siguran trebam li se za tu uslugu obratiti javnom bilježniku, odvjetniku, ili nekom trećem. Također, je li prije tumačenja potreban službeni prijevod ugovora na hrvatski jezik, ili se isto može napraviti s primjerkom na engleskom jeziku?

Postoji li netko u Zagrebu tko je specijaliziran za ovo područje? Ukoliko izravne preporuke nisu dozvoljene, svaki savjet je dobrodošao, kao i kontakt privatnom porukom.

Hvala

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

S ciljem lakšeg pronalaska odvjetnika, spada li ovo u trgovačko ili bankarsko/financijsko pravo, ili možda nešto treće?

Hvala

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×