Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Dijana Spudic

Prenamjena iz gospodarskog objekta u stambeni

Preporučene objave

Poštovani,

Dobili smo od tete kuću koja je u katastar upisana kao gospodarska zgrada,ali nema građevinsku i uporabnu dozvolu. Što sve trebamo napraviti da bi kuću prenamjenili u stambeni prostor i dobili građevinsku i uporabnu dozvolu? Koliki su troškovi ? Hvala

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Ako nema nikakov akt za gradnju i uporabu trebali bi je prvo legaliirati pa tek po dobijanju rješenja o izvedenom stanju (koje u tome slučaju zamjenjuje uporabnu dozvolu) zatražiti dozvolu za promjenu namjene ukoliko je to moguće prema prostornom planu. Za više info možete se obratiti i nadležnom uredu za prost.uređenje i gradnju.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×