Jump to content

Godisnji


Vaza

Preporučene objave

Zanima me ima li lokalni nadredjeni pravo otkazati radniku godisnji odmor ili traziti promjenu vremena godisnjeg? Radi se o terminu godisnjeg koji je vec ranije sluzbeno odobren iz centrale, a mom sefu to nakon sto je vec mjesec dana proslo od odluke vise ne pase, nego zeli da mijenjamo godisnje i normalno da nas je nekoliko revoltirano zbog toga. Posao je u javnoj sluzbi.

Htio bi usput pitati ima li radnik za vrijeme godisnjeg pravo biti nedostupan bilo na poslovnom bilo na privatnom mobitelu i mailu i moze li ocekivati nekakve sankcije ako se ne javlja i ne provjerava sluzbeni mail i mobitel?

Hvala.

 

 

 

uređeno: od Vaza
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Jesu li već donesene odluke o rasporedu korištenja godišnjeg odmora?

Po mom mišljenju, ako radnik nema menadžerski ugovor, nije dužan biti dostupan, niti provjeravati službenu korespondenciju. Hoće li biti sankcija u vidu toga da će se smatrati lošijim radnikom od onoga koji je to činio, pa će posljedično njegov tretman biti lošiji, to je moguće, ali to nije mjerljivo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija