Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Luda Mama

zaštita privatnosti

Preporučene objave

Poštovani Legalisi, molim vas za odgovor. Imam užasnog predstavnika stanara u zgradi punoj umirovljenika. Nekih većih problema zaista nema - tu i tamo naiđe kakav malo mlađi i bučniji podstanar - ali zaista ništa strašno. Ipak, naša Ovlaštena Osoba voli izigravati pred penzićima nekog Supermana, te je danas najavio kako će zbog 'nekulturnih stanara' postaviti nadzornu kameru. Pretpostavljam da će se instalirati iznad ulaznih vrata, kako se ne bi lupalo istima (?!). Zaista nikakve veće štete nije bilo i - budući da je i inače osoba koja gura nos svugdje, otključava tuđe poštanske sandučiće i sl - nikako mi se ne sviđa da izvrši svoj naum. Na koji ga se način u tome može spriječiti? Unaprijed zahvaljujem!

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Nemože on ništa raditi "na svoju ruku" bez suglasnosti ostalih suvlasnika, barem njih koji imaju udio u suvlasništvu 50% plus jedan...

Zamjenite ga adekvatnom osobom koja će štiti prava svih suvlasnika na adekvatan način i neće "glumiti Supermena" kako navodite..

Uređeno od Željac047

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×