Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

papi_68

Rad preko agencije

Preporučene objave

Poštovani, 

radim preko agencije Dekra već 15 mjeseci i problem je u tome što osim prava iz kolektivnog ugovora koji imaju ostali radnici tvrtke koje sam ustupljen božičnica, putni,  regres...  nemam jednaku plaću odnosno puno je manja od kolega koji rade na mjestu kojem radim i ja.  Nakon poziva u DEKRU i pozivanje na ZOR članak 45 na jednakost plaća rečeno mi je da sam u krivu jer eto oni imaju kolektivni ugovor sa sindikatom čiji nisam član gdje kao mogu imati nepovoljnije uvjete rada.  Pitam imali ko kakav savjet da se mogu lakše izboriti i dali stvarno to što kažu je istina.  Hvala na odgovorima. 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×