Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

svarcek

temelji za vansudsku nagodbu

Preporučene objave

Molim vas za savjet, vezano za skrb o roditelju koji je ostao bez privatne imovine jer je darovao mojoj sestri koja ga je izbacila potom iz kuće.TRENUTNO JE smješten kod mene kao druge kćeri.Nakon dešavanja vezana za izbacivanje iz kuće gdje je sa njom boravio i gdje je još uvjek prijavljen dobio je spor koji je sa njom vodio iako nije presuda pravomoćna, da mu duguje vratiti iznos od prodaje nekretnine te da je ona stekla materijalnu korist. Ja ga smještam u dom jer ga nemogu prijavitii u kuću u kojoj sam jer je od APNa. Zanima me da li je moguća izvansudska nagodba u kojoj bi na ime njenog dugovanja po toj presudi u sporu ona plaćala doplatu smještaja za našega oca.

 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×