Jump to content

Procedura razvoda - trajanje


verona2

Preporučene objave

Molim upucene odgovor na pitanje, koliko, otprilike, moze potrajati sama procedura razvoda, od podnosenja do pravomocne presude?

Naime da,upoznata sam s time da se razvod nikome ne moze uskratiti, i u mom konkretnom slucaju uvjeti su ispunjeni jer bivsi i ja vise od godinu ne zivimo na istoj adresi...ali sto kada jedna strana bas ni u cemu ne surađuje..tj jos i gore, namjerno i maksimalno zavlaci...neodazivanjem na pozive...prilikom odaziva iz n-tog puta odbijanjem dogovora...itditd

Koliko moze trajati takvo stanje? Koliko prilika sud takvoj osobi daje, koliko poziva..koliko mu se tolerira neprimanja poziva tj nedolazaka uz (i bez) ispriku?

Je li moguce da budem talac necijeg inata i koliko dugo?

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bitno je da uredno primi poziv, jer bez dostavnice o primljenom pozivu nije moguće održati raspravu, s obzirom da za to nisu ispunjeni uvjeti. To stanje neće zauvijek potrajati, ali tu ste u milosti suca i onome koliko je sudac voljan tolerirati takvo stanje, pa je teško procijeniti koliko bi još moglo trajati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija