Jump to content

Put,Pravosluznost,Dosjelost


Tadija1986

Preporučene objave

Dobro vece svima,kupio sam zemlju u kojoj nije bio upisan teret vezano za put,ispostavilo se da taj put pripada mojoj parceli!Dve parcele koriste moju parcelu kao put!U fazi sam parcelacije jedan od tih dvoje ljudi,me ucjenju da ce me tuzit ako ga ne upisem u taj put koji se koristi sa ljeve strane moje parcele!

Ja zelim da premestim taj put kroz sredinu moje porcele jer se pojavio jos jedan susjed skojim granicim i govori da je taj ulaz,gde se ulazi njegov ulaz,i da ce stavit kamen kad vidi piket od geodete da ovi dvoje ne mogu vise prolazit!Zato zelim prebacit put kroz sredinu!

znaci,jedna osoba ulazi na moju parcelu i koristi 93 metra moje parcele pa ulazi na parcelu na jos jednu parcelu,odnosno na nekretninu koja koristi isto moju parcelu,i tek onda dolzi do svoje,40 metra a ova druga osboa koristi samo moju 93 metra i ulazi pravo na svoju!

U medju vremenu dogodila se parcelacije sa njihove donje strane parcela koja je napravila put i upisala ga u katastar i zemljinje knjige i taj put udara na ovu prvo osobu koja koriste dve parcele da bi dosla do svije i sto preti tuzbom da ga brzo upisem na taj put koji zelim da prevacim u sredinu moje parcele!

sta da radim,dal da se plasim te tuzbe ili sta mi je ciniti!

Hvala svima i molim ozbiljne odgovore

  

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija