Jump to content

Privremeno pravo na pomoć ?


alex555

Preporučene objave

Ne znam kome da se obratim. Bio sam jučer u centru za socijalnu skrb   Imam 35. Gospođa mi je zaokružila neke papire da donesem. Radi se o tome da mi je majka (koja je živa) i živi u drugom stanu zbog nesređenih obiteljskih odnosa (otac alkoholičar i moji psihički problemi) dala stan na korištenje ali ako ne počnem raditi-ja ću "letiti" iz stana.Dakle svatko je u svom stanu. Stvar je u tome što zbog trenutnih psihičkih problema nisam u stanju raditi. I za to imam dokumentaciju od psihijatra.. Nemam nikakve imovine na sebi i prijavljen sam na HZZ-u.  Lječen sam i centru za ovisnosti u KBC Sestre milosrdnice u ZG i lječen sa na odjelu za alkoholizam u ZG. Ali i stvar je u tome što sam ja prijavljen na adresu gdje je trenutno majka a majka na moju adresu.Otac je opet prijavljen na adresu gdje se majka trenutno nalazi. Hrpa komplikacija. Rastavljeni su i nikako da riješe taj problem oko prebivališta.  

Jel zna netko koje  papire trebam donjeti ? Svaki izlazak iz stana za mene predstavlja problem jel sam stvarno loše mada koristim terapiju. Pokušavam samo doći do neke novčane pomoći dok se moje psihičko stanje ne poboljša i dok budem u stanju opet raditi.
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija