Jump to content

Kleveta na poslu


Zvrk1

Preporučene objave

Molim pomoc i savjet. U radnoj sredini je prijavljena krada.Smatraju da sam ja to prijavila.Nikakvu izjavu nisam dala niti sam pozvana na razgovor. Istraga je gotova. Medutim veceras sam preko mesengera dobila od radnog kolege poruku da me svi krive. A s tim nemam nista. Spominje nekakav policijski uvid i sta pise u njemu. Da li je to kleveta? Kako se zastititi od osoba koji ti mogu nauditi ni krivo ni duznoj. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

, Zvrk1 je napisao:

Krive me da sam prijavila kradu koje je bilo. 

Ne razumijem zašto je javno mnijenje o tome loše, no dobro. Ako niste prijavili, a svi tvrde da jeste, to je kleveta (ako je narušilo Vašu čast i ugled u radnoj sredini) i možete privatnom tužbom tužiti onoga tko to o Vama tvrdi prema trećim osobama (dakle, ne ovog kolegu koji je to rekao Vama, za klevetu je potrebno da treće uši to čuju), u protivnom možete tog kolegu tužiti za uvredu, ako je to rekao samo Vama preko messengera.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja imam dokaz da nisam prijavila ali je prilikom ispitivanja bilo pitanje zasto se mene maltretira i Vrsi mobing, sto ja nemam veze s tim, jer nikog  ni za mobing ni za kradu nisam prijavila. Na osnovu tih pitanja imam problema, da nitko nece radi sa mnom... Ne izdrzivo. Preko mesengera mi piše"svi tako misle". Tesko je radit a nisi kriv. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija