Jump to content
Zvrk1

Kleveta na poslu

Preporučene objave

Molim pomoc i savjet. U radnoj sredini je prijavljena krada.Smatraju da sam ja to prijavila.Nikakvu izjavu nisam dala niti sam pozvana na razgovor. Istraga je gotova. Medutim veceras sam preko mesengera dobila od radnog kolege poruku da me svi krive. A s tim nemam nista. Spominje nekakav policijski uvid i sta pise u njemu. Da li je to kleveta? Kako se zastititi od osoba koji ti mogu nauditi ni krivo ni duznoj. 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Ako ne radis vise tamo, predji preko toga, mene su prije par godina okrivili (naravno nakon sto sam otisao) da sam ja dao otkaz i prijavio firmu USKOK-u. Tako ti je to uvijek ce biti zlih jezika....

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama
, Zvrk1 je napisao:

Krive me da sam prijavila kradu koje je bilo. 

Ne razumijem zašto je javno mnijenje o tome loše, no dobro. Ako niste prijavili, a svi tvrde da jeste, to je kleveta (ako je narušilo Vašu čast i ugled u radnoj sredini) i možete privatnom tužbom tužiti onoga tko to o Vama tvrdi prema trećim osobama (dakle, ne ovog kolegu koji je to rekao Vama, za klevetu je potrebno da treće uši to čuju), u protivnom možete tog kolegu tužiti za uvredu, ako je to rekao samo Vama preko messengera.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Ja imam dokaz da nisam prijavila ali je prilikom ispitivanja bilo pitanje zasto se mene maltretira i Vrsi mobing, sto ja nemam veze s tim, jer nikog  ni za mobing ni za kradu nisam prijavila. Na osnovu tih pitanja imam problema, da nitko nece radi sa mnom... Ne izdrzivo. Preko mesengera mi piše"svi tako misle". Tesko je radit a nisi kriv. 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×