Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Picaso

Povrat osiguranja

Preporučene objave

Pozdrav,zanima me imam li pravo na povrat (cardif osiguranja) jer mi u ugovoru nigdje ne piše da nije nepovratno i u Zg banci mi nisu rekli?Pošto sam bio nezadovoljan bankom nakon godinu dana(kredit je bio na 10g) otišao sam u drugu banku sa kreditom a cardif osiguranje mi ne želi vratiti dio osiguranja od 27 000kn a banka sa pravda da su oni raskinuli suradnju sa cardifom i sad imaju croatia osiguranje!Hvala na odgovoru!

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Premješteno u odgovarajući PF.

BNP Paribas Cardif osiguranje kredita je kupila Croatia i promijenila mu ime u Croatia osiguranje kredita d.d., to je isto osiguranje.

Što ste potpisali s osiguravajućim društvom? Što piše u općim uvjetima ugovora o osiguranju koje ste potpisali?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Tehnički, kao i kod svakoga ugovora o osiguranju, ako nije nastupio osigurani slučaj, piši kući propalo. Kad uplatite kasko, a u toj godini se niste slupali, kao da ste bacili novce u vjetar. Međutim, ako niste imali kredit kod ZABE svih 120 mjeseci za koje je pokriveno osiguranje, možda možete tražiti razmjerno umanjenje premije, jeste li to tako postavili?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Jesam ali su mi iz cardifa javili da nemam pravo povrata pa me zanima isplati li mi se uzeti odvjetnika i tražiti da mi vrate bar pola iznosa?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×