Jump to content
 1. Željac047

  Željac047

 2. virtalni

  virtalni

 3. zvijezda padalica

  zvijezda padalica

 4. Marta01

  Marta01

 • Similar Content

  • objavio ivan792
   Pozdrav ekipa!
   Danas mi je stigao poziv na ročište zbog jointa od 1.3 grama. Propisana novčana kazna je po zakonu naravno 5000 kn.
   Zanima me na koji način mogu smanjiti taj iznos ili ako je ikako moguće ukinuti novčanu kaznu u zamjenu za opomenu.
   Planirao sam dati iskaz na ročištu u kojem se kajem i molim za smanjenje kazne jer  dosad nisam kažnjavan, živim kao student sa samohranom majkom te zbog toga nisam u stanju platiti 5000 kn i inače ne uživam nikakve poroke, jednostavno mi se prvi i zadnji put zalomilo
   Pišem ovo na legalis da se naoružam svim potrebnim znanjem pred ročište pa Vas lijepo pitam jel postoji bolji način za smanjenje/opomenu od ovog i do koliko je moguće smanjiti novčanu kaznu?
    
  • objavio Kajem_se
   Ovako civilna policija me zaustavila u Zgu, te tokom pregleda sam dobrovoljno predao 5g marihuane. Receno mi je da sam napravio prekršaj. Ali da je dobro sto sam predao dobrovoljno marihuanu. Bio sam u postaji, te mi je receno da ce mi nesto doci kod kuce, nesto je spomenut sud. Zanima me sto dalje slijedi, sto mogu ocekivati. 
   Nisam nikad bio proveden, ni kaznjavam, niti imao kontakt s policijom, imam 22 godine, studiram, nezaposlen.
   Treba mi pomoć i dobar savjet!!!
   Hvala 
  • objavio bigboi2006
   Pozdrav svima,
   Nedavno je mene (punoljetnik) i dvojicu prijatelja  (punoljetnik i maloljetnik) policija uhvatila sa 1 gramom trave (ako ne i manje od 1 grama).
   Prijatelj je vozio nakon pusenja te nas je zaustavio policijski auto jer smo zasli na 'sumnjivo' mjesto. Uzeli su nam osobne i poceli nas pretresati odmah te je kod punoljetnog kolege (koji je i vozio) pronadjen ~1 gram trave.
   Kolegu sto je vozio su odveli na testiranje krvi te se pokazzalo da je vozio pod utjecajem te se mora javiti njima, drugi kolega (maloljetni) se mora pojaviti sa skrbnikom.
   E sad, mene zanima sto se meni dogadja ? Nitko mi nista nije rekao, da ce stici pismo, kazna, da se moram pojaviti,  bilo sta.
   Bio sam u autu sa njima, ali nije na meni nadjeno, te nisam nikad eksplicitno rekao da sam pusio travu.
    
   Moze li mi netko reci sto se meni moze dogoditi ?
    
   Hvala LP
 • Online korisnici×